skissbild-start

Anmälan öppen 15 september—15 oktober

Fristående kurser vårterminen 2021

Anmälan öppen 15 september—15 oktober

Studera för en säker framtid

Vårterminen 2021 kan du läsa fristående kurser inom folkrätt, statsvetenskap, ledarskap under påfrestande förhållanden och militärhistoria. Aktuellt kursutbud hittar du i listan nedan. Varmt välkommen till Försvarshögskolan — vårterminen startar 18 januari

Kontakt

Har du frågor om våra kurser? Välkommen att höra av dig via frågor och svar-knappen nere till höger, eller kontakta en studievägledare på studievagledning@fhs.se

Utbildningar

Nivå
HP
Takt

Börja studera

Hur anmäler jag mig?

Du anmäler dig till Försvarshögskolans kurser och program via webbanmälan på antagning.se.

Behörighet

Behörighetskraven ser till att du som börjar en utbildning har rätt förkunskaper.

Vad händer efter anmälan?

När anmälningsperioden stänger börjar antagningsprocessen. Under tiden fram till kursstart behöver du hålla koll på hur det går med din ansökan.

Covid-19: riktlinjer för studenter

Ta del av Försvarshögskolans senast uppdaterade riktlinjer för studenter med anledning av Covid-19.

Antagningsstatistik

Se antagningsstatistik från tidigare år för att bedöma dina chanser att komma in.

Ny student

Antagen? Välkommen till Försvarshögskolan! Här finns allt du behöver veta och göra som ny student.

Hade du nytta av den här informationen?

Tack för din feedback!

Något gick fel, försök igen senare.