Biblioteket är tillgängligt för studerande och anställda med passerkort.

Biblioteket är obemannat men du når oss via våra digitala tjänster. Under augusti bygger vi om bibliotekets entré. Vi ber om ursäkt för eventuella störningar. Allmänheten har för närvarande inte möjlighet att besöka biblioteket.

» Läs mer om våra tjänster under sommaren

Du som är student eller anställd på Försvarshögskolan når bibliotekets elektroniska resurser på distans. Åtkomst via ditt FHS-konto och vanliga lösenord.

» Inloggning på distans

» Anna Lindh-bibliotekets söktjänst Primo

» Hur hittar jag e-böcker?

» Anna Lindh-bibliotekets databaslista

» Digitala verktygslådan

Veckans öppettider

• Måndag: Stängt
    Tisdag: Stängt
    Onsdag: Stängt
    Torsdag: Stängt
    Fredag: Stängt
Vy över biblioteket
Ny student
Här har vi samlat information som kan vara bra för dig att veta. Välkommen till Anna-Lindh-biblioteket!
Puff bild
I skottgluggen – Anna Lindh-bibliotekets podd
I skottgluggen är bibliotekets podd som handlar om att forska och studera krig och politik
Puff bild
Stöd till forskning
Vi kan hjälpa dig med många frågor som rör publicering av vetenskapliga arbeten, referenshanteringsprogram, publiceringsdatabaser och bibliometri.