Sök
  • Start
  • Handledarutbildning UL

Handledarutbildning UL

Handledarutbildningen i Utvecklande ledarskap (HUL) vänder sig till dig som vill bli handledare och vill kunna hålla egna kurser inom utvecklande ledarskap. Under kursen fördjupar du dig i teorin bakom Utvecklande ledarskap så att du sedan kan hålla egna utbildningar.

Under utbildningen lär du dig att genomföra en grundkurs, att tolka feedbackformuläret och praktiska rutiner för handledare. Du måste själv ha gått grundkursen för att gå denna kurs.

Som slutprov kommer du efter handledarutbildningen att få ta kontakt med, planera och genomföra en UL-kurs tillsammans med en mentor. Denne erfarne handledare kommer att på bästa sätt stötta dig in i rollen som UL-handledare. Eventuella kostnader i samband med detta slutprov tillkommer och ingår inte i kursavgiften för själva handledarutbildningen.

Målgrupp

Kursen riktar sig till internkonsulter inom personal och utvecklingsavdelningar.

Mål

Efter kursen ska du kunna utföra och förstå teorierna bakom utvecklande ledarskap. Du ska vara tryggare i din roll som utvecklande ledare och kunna avgöra om du vill gå vidare som handledare eller ej.

Kurstillfällen 2021

18-22 okt. och 25-27 okt. (v. 42-43), 2 grupper

Kurstillfällen 2022

14-18 feb. och 21-23 feb. (v. 7-8)

9-13 maj och 16-18 maj (v. 19-20), 2 grupper

Anmälan till hösten 2022 öppnar den 11 november under dagen.

Plats

Anmälan

Gör din anmälan genom att klicka på Anmälan öppen. Om en kurs är fullbokad kan du göra en reservanmälan på anmälningssidan. Några dagar innan kurstillfället får du en kallelse med praktiska information runt din kurs.

Bokningsvillkor

Kursen kan bara beställas och betalas av juridiska personer, inte av enskilda firmor eller fysiska personer. Detta är för att enligt förordningen för uppdragsutbildningar får uppdragsutbildningar endast säljas till juridiska personer.

Utbildningsnivå

Annan

Poäng

Ej poäng

Startperiod

HT-21

Startvecka

Vecka 42

Slutvecka

Vecka 43

Behörighet

Genomförd UL-grundkurs (inkl. fördjupningsdelen)

Undervisningsform

Internat

Ort

Båsenberga Hotell & Konferens, Vingåker

Undervisningsspråk

Svenska

Kostnad

Kursavgift: 36 000 kr exkl. moms. Internatkostnad (f.n. ca 2 000 kr /dygn exkl. moms) och resekostnader tillkommer. Eventuella kostnader för slutprov tillkommer och ingår inte i kursavgiften för själva handledarutbildningen.

Studietakt

Enstaka dagar

Ansvarig institution

Institutionen för säkerhet, strategi och ledarskap

Typ

Uppdrag

Dela:
Publicerad 2018-02-07 Uppdaterad 2021-09-17