Introduktionsdag för nya studenter

Vår introduktionsdag för nya studenter är helt digital. Här kan du läsa om dagens aktiviteter och se programmet.

Under dagen kommer Försvarshögskolans rektor och ordföranden i studentkåren att hälsa dig välkommen. Du som börjar på ett program bjuds också in till en separat introduktion där du får mer information om själva studierna och får träffa lärare och studiekamrater.

Vi kommer ge dig en del praktisk information under dagen. På sidan "Ny student" på studentportalen hittar du också genvägar till all praktisk information om till exempel IT-resurser, biblioteket, hjälp och stöd och annat som är bra att känna till som ny student på Försvarshögskolan.

Inbjudan med länk till introduktionsdagen skickas till den mejladress du angett på antagning.se.

Program för introduktionsdagen

Program digital introduktionsdag
TidAktivitetKommentar

10.00-10.35