Sök

Är Försvarshögskolan din nästa arbetsplats?

Som medarbetare vid Försvarshögskolan är du en betydelsefull del av högskolans uppgift att bidra till nationell och internationell säkerhet. Hos oss får du möjlighet att tillsammans med engagerade kollegor arbeta med spännande frågor i en miljö där det militära möter det civila.

Vi eftersträvar jämställdhet och mångfald inom samtliga yrkesgrupper. För oss är det självklart med ett inkluderande arbetsklimat och att våra medarbetare kan kombinera arbete med en aktiv fritid.

Vi är en högskola med spännande och intressanta kurser inom statsvetenskap, folkrätt, ledarskap, militärhistoria, militärteknik, krigsvetenskap och ledningsvetenskap. Hos oss hittar du forskning och utbildning utöver det vanliga och våra studenter är bland de mest eftertraktade på arbetsmarknaden.

Här är alla roller viktiga. Vi behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden och vi erbjuder goda förmåner till dig som anställd.

Lärare Jens Lindh

Jens Lindh är lärare och studierektor inom ämnet militärteknik på Försvarshögskolan. I hans arbete ingår allt från att leda tekniklaborationer till att utveckla undervisningen. Bäst trivs ha...

Hälsopedagog Maria Edlund

Träning på arbetstid, hälsocoachning och tävlingar. På Försvarshögskolan finns en rad förmåner för anställda när det kommer till friskvård. Hälsopedagog Maria Edlund berättar mer.

Professor Charlotte Wagnsson

Målinriktat, kreativt och stimulerande. Så beskriver Charlotte Wagnsson sitt arbete som professor i statsvetenskap med inriktning säkerhetspolitik på Försvarshögskolan.

Doktorand Patrik Hulterström

Patrik Hulterström har vigt sitt liv åt det militära. Nu skriver han sin doktorsavhandling om krigsspel. – Är det något vi inte vill ha är det krig. Och vill vi inte ha det måste vi förstå...

Dela:
Hjälpte informationen dig?